Paikallista
huippuosaamista.

Yrityksemme

Käytännönläheistä palvelua.

JoenTaiturit Oy on kontiolahtelainen LVI-alan ammattilainen. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja olemme toimineet pääasiassa Pohjois-Karjalan alueella palvellen niin uudisrakentajia LVI-urakoinnilla kuin omakotiasujia saneeraus- ja huoltopalveluilla. Muutamia kohteita olemme tehneet Kuopioon, Lahteen, Helsinkiin sekä Lappiin Utsjoelle asti.

Yrityksemme työllistää kuusi LVI-alan ammattilaista. Liiketilamme, josta löytyy myös LVI-myymälä, sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Uuron yritysalueella Kontiolahdella.

Saumaton yhteistyö useiden rakennusliikkeiden ja rakentajien kanssa on hionut tiimimme osaamisen tasolle, joka tarjoaa sujuvan sekä ammattitaitoisen LVI-palvelun suunnittelusta aina huolettomaan asumiseen.

Valtuutettu toimija

Luotettava kumppani.

Palvelemme yksityisasiakkaitamme huoltoasioissa sekä saneerauksissa. Meiltä löytyy pitkä kokemus omakotitalojen putkiremonteista, käyttövesiputkistojen-sekä lämmitysputkistojen uusimisesta. Myymme ja vaihdamme ilmanvaihdon suodattimet kaikkiin pienkoneisiin!

Pääpalvelumme on erityisen suosituksi noussut asumisen palvelut, joka kattaa lähes kaiken LVI-järjestelmien osa-alueet omakotiasujalla. Toimimme Viessmann-pumppujen valtuutettuna jälleenmyyjänä ja asennusliikkeenä!

Ota yhteyttä

Miten voimme
olla avuksi?

Ville
Paloniitty
Varma365 Tuotantovastaava
044 364 8062
ville.paloniitty@joentaiturit.fi

Kysy lisää tai pyydä
tarjous lomakkeella.

Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.
Voit lukea tietosuojakäytänteistämme täältä.