Palvelumme
isännöitsijälle.

Helppoutta, turvallisuutta, puhtautta

JoenTaiturit Oy on LVI-alan ammattilainen. Saumaton yhteistyö rakennusliikkeiden, rakentajien sekä taloyhtiöiden hyvinvoinnista vastaavien isännöitsijöiden kanssa on hionut tiimimme osaamisen korkealle tasolle. Asukkaiden, taloyhtiöiden sekä sijoittajien arkisten tarpeiden tunnistaminen yhdistettynä modernin tekniikan hallintaan turvaa asumisen mukavuuden, isännöinnin helppouden sekä sijoituksen arvon säilymisen.

Varma365 -palvelu

Elinkaaren kestävä LVI-kumppani

Taloyhtiön teknisistä tarpeista huolehtiminen on turvallista, kun rinnalla on toimija, joka on vastannut itsenäisellä työotteella koko taloyhtiön LVI-urakasta. LVI-kokonaisuuden suunnittelusta alkaen aina rakentamisvaiheen loppuun keskitymme sopivimman tekniikan valintaan ja sen käyttöön.

JoenTaitureiden Varma365 -huoltopalvelun avulla voit keskittyä taloyhtiön muiden asioiden hoitamiseen. Lopputarkastuksen jälkeen on yhtiöllä, asukkaalla ja sijoittajalla turvalliset silmät sekä kädet, jotka huolehtivat LVI-tekniikan kokonaisvaltaisesta toimivuudesta.

Huoltokäynnistä tulee automaattisesti raportti kehittämämme APP-sovelluksen avulla niille, joille siitä on lisäarvoa. Varma365 -palvelu pitää sisällään LVI-kokonaisuuden jatkuvan huoltopalvelun. Asukkaat voivat olla varmoja, että asuminen on miellyttävää vuoden jokaisena päivänä.

Varma365 -palvelun hyödyt

Vaivatonta

Lopputulos toimii aina paremmin, kun se on alusta asti suunniteltu ja rakennettu toimimaan kokonaisuutena.

Edistää myyntiä

Laadukas Varma365 -raportti edistää kohteen myyntiä. Sijoituksen arvo säilyy.

Riskitöntä

Toimiva tekniikka tuo huolettomuutta asiakkaalle, isännöitsijälle ja sijoittajalle. Tunne ja varmuus siitä, ettei tilanne pääse huoneistossa karkaamaan käsistä.

Mukavaa asumista

Puhdas sisäilma takaa terveellisen ja raikkaan kodin.

Ota yhteyttä

Miten voimme
olla avuksi?

Ville
Paloniitty
Varma365 Tuotantovastaava
044 364 8062
ville.paloniitty@joentaiturit.fi

Kysy lisää tai pyydä
tarjous lomakkeella.

Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.
Voit lukea tietosuojakäytänteistämme täältä.