Palvelumme
yksityiselle.

Asumisen turvallisuutta ja raikkautta.

Joen Taiturit Oy on LVI-alan ammattilainen. Pitkäaikainen kokemus yhteistyöstä niin yksityistenkin kuin ammattirakentajien kanssa on hionut tiimimme osaamisen korkealle tasolle. Asukkaiden ja perheiden tarpeiden tunnistaminen yhdistettynä modernin tekniikan hallintaan turvaa sinulle asumisen mukavuuden, terveellisen sisäilman sekä sijoituksesi arvon säilymisen. Voit talotekniikan osalta nukkua yösi rauhassa.

Varma365 -palvelu

Rinnalla luotettava LVI-kumppani

Talosi teknisistä tarpeista huolehtiminen on turvallista, kun rinnalla on toimija, joka on vastannut itsenäisellä työotteella projektisi LVI-urakasta. LVI-suunnittelusta alkaen aina rakentamisvaiheen loppuun keskitymme sopivimman tekniikan valintaan ja sen käyttöön.

Suunnitteluvaihe on hyvin tärkeä ja räätälöimme yhdessä sinun kokoisesi ratkaisun. Rakentamisen aikana voit jättää LVI-työt kumppanille, joka tahdistaa osuutensa sinun aikatauluun. Rakentamisvaiheen päättyessä, lopputarkastuksen jälkeen et jää yksin. Nykyaikainen talotekniikka edellyttää sen kokonaisvaltaista ja ammattitaitoista hallintaa. Huoltokäynnistä tulee automaattisesti raportti kehittämämme APP-sovelluksen avulla.

Varma365 -palvelu pitää sisällään LVI-kokonaisuuden jatkuvan huoltopalvelun. Haluamme olla ammattimainen tuki sille, että asuminen on miellyttävää vuoden jokaisena päivänä. JoenTaitureiden Varma365 -huoltopalvelun avulla voit olla turvallisin mielin.

Varma365 -palvelun hyödyt

Vaivatonta

Lopputulos toimii aina paremmin, kun se on alusta asti suunniteltu ja rakennettu toimimaan kokonaisuutena.

Edistää myyntiä

Laadukas Varma365 -raportti edistää kohteen myyntiä. Sijoituksen arvo säilyy.

Riskitöntä

Toimiva tekniikka tuo huolettomuutta asiakkaalle, isännöitsijälle ja sijoittajalle. Tunne ja varmuus siitä, ettei tilanne pääse huoneistossa karkaamaan käsistä.

Mukavaa asumista

Puhdas sisäilma takaa terveellisen ja raikkaan kodin.

Ota yhteyttä

Miten voimme
olla avuksi?

Ville
Paloniitty
Varma365 Tuotantovastaava
044 364 8062
ville.paloniitty@joentaiturit.fi

Kysy lisää tai pyydä
tarjous lomakkeella.

Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.
Voit lukea tietosuojakäytänteistämme täältä.