Toimitilat
mittatilauksena

Uusi toimitila Lehmonkankaalta ketterällä toimintamallilla.

Innovatiivinen toimintamalli

Etsitkö juuri teidän yrityksenne toimintaan sopivaa toimitilaa? Uuden toimitilan suunnittelu ja rakentaminen on aikaavievää ja vaatii usein monien tahojen työpanoksen. Meidän kanssamme toiminta on suoraviivaista, nopeaa ja kustannustehokasta. Voit myös valita vuokraamisen ja ostamisen väliltä.

Tutustu Lehmonkankaaseen

Kattava, mutta yksinkertainen prosessi

Olemme optimoineet toimintamme siten, ettei asiakkaan tarvitse konkreettisesti olla mukana rakennusprojektissa. Yhteydenoton jälkeen tapaamme asiakkaan kanssa, kartoitamme asiakkaan tarpeet ja tutustumme yrityksen toimintaan. Näin voimme suunnitella liiketilan, joka tukee sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarkkaan suunniteltu

Toteutamme liiketilan uuteen rakennukseen Lehmonkankaan alueella. Kohteen toteutus jatkuu asiakastapaamisen jälkeen kirjallisen suunnitelman luonnilla. Suunnitelma sisältää havainnekuvat liiketiloista, ehdotuksen pohjaratkaisusta, sekä tarkan vuokra- tai kustannuslaskelman.

Sijainti

Kohde sijoittuu nopeasti Joensuuta kohti laajentuvalle Lehmonkankaan alueelle. Alueen tonteille on suurta kysyntää ja valitsemalla meidän toimintamallimme vältyt työläältä tontin etsimis prosessilta. Rauhallinen sijainti alle viiden kilometrin päässä Joensuun keskustasta on täydellinen toimipaikka kaikenlaisille yrityksille.

Henkilökohtainen ja kohtuuhintainen

Liiketilan koko on asiakkaan itse määriteltävissä 600 m²-1400 m² väliltä. Tilan koosta riippumatta lämmityskustannukset tulevat olemaan edulliset energiatehokkaan maalämpöjärjestelmän ansiosta. Asiakas ei myöskään jää kauppojen jälkeen yksin vaan huolehdimme kiinteistöstä vuosien kokemuksella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Ota yhteyttä

Miten voimme
olla avuksi?

Ville
Paloniitty
Varma365 Tuotantovastaava
044 364 8062
ville.paloniitty@joentaiturit.fi

Kysy lisää tai pyydä
tarjous lomakkeella.

Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.
Voit lukea tietosuojakäytänteistämme täältä.